Advertorials, informeren via print

Een advertorial kan heel nuttig zijn wanneer je je publiek wilt informeren en/of hun houding wilt bijstellen. Voor een aanbieder van trainingen schreef ik in het najaar van 2016 een advertorial die HR managers moest informeren over een nieuwe trainingsmethode. Ik interviewde daarvoor de trainer en één van haar tevreden klanten. Het artikel verscheen in het gerenommeerde HR-magazine P&OActueel.

Download
TWI-training laat productiemedewerkers efficiënter en veiliger werken
Steeds meer bedrijven trainen hun productiemedewerkers volgens de TWI-methode. TWI staat voor ‘Training Within Industry’. De speciale opbouw en herhaling van de training, zorgt ervoor dat medewerkers in staat zijn efficiënter, veiliger en met een minimum aan fouten hun werk te doen.
vabc.pdf
Adobe Acrobat document 1.7 MB