Opnemen van je bedrijfspodcast

Als je persoonlijke aandacht en kwaliteit belangrijk vindt

Heb je concrete plannen om voor je organisatie een podcast op te nemen maar geen idee hoe je deze met goede kwaliteit moet vastleggen? Dan is deze service misschien wel interessant voor je. Je krijgt 100% persoonlijke aandacht en kunt volledig focus houden op de inhoud van de opname.

Kwaliteit van een opname :-/

Podcasts zijn er in veel verschillende soorten. Misschien is het je wel eens opgevallen dat de kwaliteit van sommige podcasts nogal te wensen over laat. 

 

Dat heeft meestal te maken met de opnamekwaliteit. De maker heeft niet zulke goede apparatuur of weet er niet mee om te gaan. Zonde van alle moeite natuurlijk.

 

Wat je kunt overwegen

Je kunt als 'podcastproducent' een paar dingen overwegen.

1. Apparatuur aanschaffen en je de techniek eigen maken

2. Een professionele geluidsstudio huren

3. Contact opnemen met BOOCC :-)

 

Voor alle opties is wat te zeggen. Wil je vaak gaan opnemen en heb je veel tijd beschikbaar, dan kun je het beste gaan voor 1).

Wil je eenmalig opnemen en eens ervaren hoe het is om in een echte geluidsstudio te zitten, ga dan vooral voor 2).

 

Als je nog niet zeker weet of podcasten voor jouw organisatie een blijvertje is, niet echt een megabudget hebt en geen kopzorgen wilt, dan ga je voor BOOCC. Je kunt volledig focus houden op de inhoud van de opname want wij ontzorgen je op alle andere fronten.

Of bel zelf: +31616409411

Jij bepaalt waar we opnemen

Bij BOOCC kun je zelf de studiolocatie kiezen, want de studio is verplaatsbaar. Zit je liever op het eigen kantoor of bij je klant? We komen er naar toe en nemen de podcast op. (Als dat in Nederland of Vlaanderen is tenminste.) Wil je gebruik maken van onze opnameruimte in Schiedam? De koffie staat al op je te wachten.

 

Transcriptie

Wil je na afloop een uitgeschreven document waarin alles te lezen valt wat iedereen letterlijk heeft gezegd? Dat kan tegen een meerprijs. Enorm handig voor je redactie en/of degene die de podcast vervolgens monteert!

 

Kosten

De kosten zijn afhankelijk van een paar factoren. Denk aan de locatie, de duur en de bewerkelijkheid van de podcastopname. Na een intakegesprek heb je doorgaans binnen een werkdag een offerte.

 

BOOCC heeft veel ervaring met het opnemen van bedrijfspodcasts. Grote bedrijven, kleine bedrijven. Profit- en non-profitorganisaties. 

Voorbeeld

Onderstaande podcast werd opgenomen in een oude fabriekshal met metershoog plafond. Klinkt niet gek toch?

Lees hier de ervaring die organisator Femmy van den Elsaker (LInkedin) met ons opdeed ten aanzien van bovenstaand project.


Twijfel je nog? Een oriënterend telefoontje of mailtje kost je niets. Laat maar weten hoe je bent te bereiken.


COVID19 

Uiteraard wordt tijdens opnamen rekening gehouden met anderhalve meter afstand en andere maatregelen.