Voorbeelden van podcastproducties

Hieronder tref je een greep uit podcastproducties waar BOOCC bij betrokken was. Naast deze producties wordt er ook gewerkt aan andere (exclusieve) audioproducties zoals luisterboeken, educatieve programma's, intranetpodcasts en audio voor video's en evenementen. Wil je meer weten? Neem contact op.


Met de stroom mee (2022-)

Reportages en interviews over de energietransitie. Verantwoordelijk voor voiceover, opname, montage, hulp bij formatontwikkeling.

Opdrachtgevers: Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, Club van Wageningen, Topsector Energie.


Leren verbeteren (2022)

Interviews over onderwijs en management op middelbare scholen. Verantwoordelijk voor opname en montage, hulp bij formatontwikkeling.

Opdrachtgevers: Leren verbeteren, B&T


Transitiezorg (2022)

Kennis en ervaring over transitiezorg door Hogeschool Rotterdam. Doel is om student-verpleegkundigen te informeren. Verantwoordelijk voor intro-uitro, voiceover, montage.

Opdrachtgevers: Hogeschool Rotterdam


Memory Lane (2022)

Een gast vertelt aan de hand van eigen gekozen muziek over zijn/haar bijzondere herinneringen.  Een soortgelijk programma, met mij als presentator, was midden jaren negentig te horen bij de nationale radiozender KinkFM. Verantwoordelijk voor format, interviews, opname, montage. 

Opdrachtgever: eigen werk


Never waste a good crisis (2021)

Interviews met experts en verantwoordelijken op gebied van landelijk crisisbeheer. Verantwoordelijk voor intro, opname en montage. 

Opdrachtgever: DCC-IenW


Wat te doen bij verward of onbegrepen gedrag? (2022)

Groepsgesprek tussen ervaringsdeskundigen, hulpverleners en politie over verward gedrag. Verantwoordelijk voor opname, montage. 

Opdrachtgever: Albeda, practoraat Leerwerkplaatsen


YEPH (2021-2022)

Interviews over de ontstaansgeschiedenis van het samenwerkingsverband van Youké, Pluryn en ’s Heeren Loo voor de meest kwetsbare jongeren en gezinnen uit de regio Utrecht. Verantwoordelijk voor presentatie, opname, montage.

Opdrachtgever: YEPH


Preventie aan zet (2020-2021)

Interviews over uitdagingen in de Jeugdgezondheidszorg.  Medeverantwoordelijk voor: formatontwikkeling, redactie, presentatie, interviews, opname, montage en publicatie.

Opdrachtgever: Topicus


Station Media (2017-2019)

Interviews over mediavraagstukken.  Het programma maakte deel uit van het BNR podcastnetwerk. Medeverantwoordelijk voor: formatontwikkeling, redactie, presentatie, interviews, opname, montage en publicatie. 

Opdrachtgever: Station10


Wedbeters (2018)

Gesprekken over paardenrennen.  Zeturf is de paardensporttotalisator van Nederland. Medeverantwoordelijk voor: presentatie, interviews, opname en montage.

Opdrachtgever: Zeturf


FactorWerk (2020)

Rondetafelgesprek als onderdeel van een online sessie. Verantwoordelijk voor voiceover, opname, montage, publicatie en metrics.

Opdrachtgevers: Bloeikracht en FactorWerk


A&O deelt (2019-)

Over best practices bij gemeenten. Verantwoordelijk voor montage, coaching en jingle.

Opdrachtgever: A&O fonds


Cleantech Regio (2020)

Talkshow als kick-off van een masterprogramma. Verantwoordelijk voor voice over, opname, montage, publicatie en metrics.

Opdrachtgever: Cleantech Regio


Een zoektocht naar draagvlak (2020)

Interviews met deskundigen over draagvlak in de samenleving voor duurzame initiatieven. Verantwoordelijk voor voiceover-onderdelen, opname en montage.

Opdrachtgever: Publiek Denken